Wist jij al dat je ook dit online kunt kopen?

Hoewel Nederland weer uit de lock down is zijn sommige mensen al helemaal gewend aan het nieuwe normaal. Ook bedrijven kunnen hun weg hier steeds beter in vinden. De thuiskantoren zijn inmiddels volledig ingericht en we maken maar wat graag gebruik van Zoom om met onze collega’s te vergaderen. Vrienden zagen we lange tijd vooral online en omdat de winkels gesloten waren hebben we online aankopen gedaan die we normaal in de fysieke winkels zouden doen. Vooral kleding werd online natuurlijk al veel verkocht, maar in het afgelopen jaar zijn er een aantal categorieën flink gestegen in online verkoop. Veel mensen hebben het gemak van online bestellen dan ook helemaal ontdekt en de bezorgauto’s rijden af en aan om alle pakketjes op tijd te bezorgen. Een aantal categorieën waarvan jij misschien nog niet wist dat je deze online kunt kopen lees je in dit artikel.

Training en beweging

De sportscholen zijn inmiddels weer geopend, maar sommige mensen hebben hun draai gevonden in het thuis sporten. Geen last van andere mensen en thuis je eigen ding kunnen doen is ook eigenlijk wel heel lekker. Velen hebben dan ook online sportartikelen aangeschaft. Van kleding en schoenen tot zware gewichten, alles wordt online aangeboden. Je kunt er dus niet alleen jouw nieuwe sportoutfit kopen, maar bijvoorbeeld ook een setje dumbells, massageapparaten, drinkflessen, resistance bands, koptelefoons, ga zo maar door. We hebben dus geen excuus meer om niet te sporten, zowel thuis als in de sportschool kunnen we aan de slag voor onze summer body.

Alles voor trouwe viervoeters

Omdat we veel thuis zitten hebben veel mensen ervoor gekozen een huisdier te kopen. Het is al lang bekend dat mensen bereid zijn veel geld uit te geven aan hun huisdier, soms zelfs nog meer dan voor zichzelf. Hoe fijn is het dan dat je ook online allerlei leuke, maar ook benodigde spullen vindt voor jouw nieuwe huisdier. Van voeding tot bedden, manden, eetbakjes, halsbanden, speeltjes en verzorgingsproducten. Wedden dat jij jouw huisdier flink in de watten zal leggen met zo’n groot online aanbod?

Medische benodigdheden

Al een jaar lang staat het leven meer in het teken van gezondheid dan normaal. We willen natuurlijk allemaal zo gezond mogelijk blijven om deze tijd goed door te komen, zeker nu de mogelijkheden om te sporten wat beperkt zijn. Het is niet de meest voor de hand liggende categorie, maar online vind je ook een groot aanbod medische artikelen. Denk aan mondkapjes, handschoenen en medische kleding. Ook benodigdheden die je normaal in de apotheek koopt vind je nu online. Zo kun je bijvoorbeeld een chlamydia test vrouw thuis laten bezorgen, maar ook middelen tegen acne of eczeem en pijnstillers kun je tegenwoordig online bestellen.