Heb jij organisatietalent? Wordt secretaresse

Ben jij degene die altijd gevraagd wordt om de jaarlijkse buurtbarbecue te organiseren? Raak je nooit in paniek en maak jij altijd overal een succes van? Kortom: ben jij goed in het organiseren van allerlei dingen? Heb je dan wel eens nagedacht over een baan als secretaresse? Hiervoor zal jouw talent voor organiseren beslist van pas komen. Je hebt namelijk een heel gevarieerd takenpakket. Je ontvangt bezoekers, plant vergaderingen, boekt de vluchten voor een zakenreis en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Dreigen er dingen mis te gaan? Dan ben jij degene die een oplossing moet vinden. En natuurlijk ben je stressbestendig en vindingrijk, dus daar draai jij je hand voor om. Het klinkt alsof deze baan jou op het lijf is geschreven.

 

Volg een opleiding secretaresse

Ben je enthousiast geworden over jouw mogelijkheden als secretaresse? Dan kun je ervoor kiezen om een opleiding secretaresse te volgen. Tijdens de opleiding leer je in korte tijd veel theoretische en praktische vaardigheden. De bedoeling is dat je een goede en brede basis meekrijgt. En wil je je nog meer ontwikkelen? Dan kun je er altijd voor kiezen om door te leren en jouw kennis te vergroten met aanvullende modules en cursussen. Daarmee vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt.

 

Een baan als secretaresse biedt flexibiliteit

Als je graag een opleiding wilt volgen maar er ook over denkt om op korte termijn een gezin te stichten hoef je je nergens door te laten tegen houden. Een baan als secretaresse biedt namelijk veel flexibiliteit. Er zijn voldoende mogelijkheden om zowel fulltime als parttime te werken. Ideaal te combineren met jong gezin. En je kunt in een later stadium altijd nog besluiten om alsnog fulltime te gaan werken. Flexibeler kan haast niet.