oude_man_op_scootmobiel

Het kopen van een scootmobiel kan ingewikkeld zijn. Er zijn zoveel verschillende merken en al deze merken hebben ook weer verschillende modellen en opties. Ik heb mijn opa geholpen bij het zoeken naar een scootmobiel en daarom weet ik er nu ook het een en ander vanaf. Er komt meer bij kijken dan in eerste instantie wordt gedacht.

scootmobiel-vitaal-logoHet advies

Ik heb voor mijn opa gezocht op het internet naar “kopen scootmobiel“. Er waren al heel veel bedrijven die ieder weer een eigen aanbod had maar mijn oog viel op het bedrijf Scootmobiel Vitaal. Dit bedrijf bood namelijk een thuisdemonstratie aan en dit was ideaal omdat ik eerst dacht dat ik mijn opa mee moest nemen naar een bedrijf dat hier ver uit de regio lag om de scootmobiel te proberen. Dit kwam omdat ik heel globaal op “kopen scootmobiel” had gezocht.

Mijn opa heeft gebeld om een afspraak te maken en wilde graag dat ik daar ook bij was. De adviseur heeft tijdens de afspraak mijn opa een paar scootmobielen laten proberen. Ik had er ook niet bij stil gestaan dat lengte en gewicht ook een grote rol speelde. Mijn opa wilde ook niet een scootmobiel die heel erg snel ging omdat hij bang was dat hij hierdoor ging vallen.

anwbDe adviseur heeft mijn opa toen heel goed geholpen en hij is nog steeds ontzettend blij met zijn scootmobiel. Hij is weer een stukje zelfstandiger en gaat nu vaker naar buiten!