Het uitgaanscircuit is schimmig
Ga je een avond stappen met je vrienden en wil je poppers kopen, dan kom je er al snel achter dat dit nog niet zo gemakkelijk gaat. De tijd dat je partydrugs aan de bar kon kopen ligt achter ons. Doordat er steeds meer gezondheidsrisico’s aan het licht komen door het gebruik van partydrugs zijn deze veelvuldig in het illegale circuit beland. Dat illegale circuit is schimmig; je weet niet wat voor product je koopt bij een straathandelaar en daarnaast weet je niet wat erin zit.

Het grijze circuit
Op het moment dat poppers niet meer openbaar mochten worden verkocht is er een levendige handel ontstaan in het zogeheten grijze circuit. Dat houdt in dat de poppers niet meer in de winkelstraat te krijgen zijn. Je kan ze echter nog wel kopen via internetwinkels. Ga jij dat doen, dan is het goed om je te oriënteren op dit zogeheten grijze circuit. De ene internethandelaar is immers de andere niet. Er zijn genoeg horrorverhalen van internethandelaren die via verkoopsites hun producten aanprijzen en jou vervolgens gevaarlijke imitatie toesturen.

De seks shop als alternatief
Wil jij poppers kopen dan doe je er goed aan om bij een online seks shop deze producten te kopen. Je weet dan zeker dat je een goede kwaliteit krijgt, en daarnaast zit er geen extreem hoog prijskaartje aan verbonden. Je wordt goed gewaarschuwd over de risico’s waardoor je goed voorgelicht het uitgaansleven in kan duiken.