Breng je leven weer op de rails met behulp van een life coach

Ieder mensenleven verloopt via een bepaalde lijn van A naar Z. A is je geboorte en startpunt en Z is waar je je laatste adem uitblaast. In principe is het zo dat je tussen A en Z een enkele lijn kunt trekken. Hoewel je dus tijdens je leven heel vaak keuzes maakt die op een bepaald pad brengen, heb je aan het einde van de rit gewoon 1 traject afgelegd. Je kunt nu eenmaal niet terug om dingen opnieuw te doen. Je kunt wel bijsturen, maar dat doe je altijd vanuit het heden. Op dit moment tijdens het lezen van deze tekst heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om 10 verschillende routes te kiezen. Voordat je de keuze maakt heb je dan ook 10 lijnen of routes. Maar zodra je een keuze maakt, dan vallen er 9 lijnen weg en blijft er weer netjes 1 lijn over die aansluit bij de lijn die je tot dusverre achter je hebt. Maar dat betekent wel dat je tijdens je leven constant bij kunt sturen. Een bepaalde lijn mag dan richting een bepaald doel gaan, maar als dat doel je niet langer bevalt, dan kun je kiezen voor andere doelen. Daardoor kom je op andere trajecten terecht. Het is dan ook niet zo dat je leven niet meer op de rails zit, maar meer dat mensen vaak op de verkeerde rails zitten. Een life coach kan je dan ook helpen om keuzes te maken die er toe leiden dat je weer op de juiste rails terecht komt. Dat is allemaal beeldspraak voor het idee dat je gewoon moet doen waar je gelukkig van wordt. Je leeft in wezen maar 1 keer en dus is het van belang dat je je prettig voelt bij wat je doet, dat je het idee hebt dat je een bijdrage levert, dat je leven zinvol is en dat je voor je gevoel op het juiste pad zit. Als je dat gevoel dus niet hebt, dan is een life coach zeker geen slecht idee. Je kunt voor een life coach een beroep doen op Het groei Atelier. De life coach kan je dan helpen om te ontdekken wat de problemen zijn en hoe je daar vervolgens het beste overheen kunt komen. Het aanwijzen van de obstakels, is vaak al een goede eerste stap naar het overwinnen van die obstakels. 

Ontdek wat de life coach voor je kan betekenen via groeiatelier.nl

Soms is het allemaal een beetje vaag als je het hebt over een life coach. Voor een concreet idee over wat een life coach zoal voor jou kan betekenen, kun je dan ook terecht op de website van groeiatelier.nl. Als je daarna nog meer wilt weten, dan kun je uiteraard ook gewoon even contact opnemen met de life coach. 

De verschillende coaches van Het Groei Atelier

Groeien doe je binnen verschillende onderdelen van je leven. Daarom kun je bij Het Groei Atelier een beroep doen op verschillende coaches zoals: 

  • Loopbaan coach
  • Stress coach
  • Burnout coach

Al deze coaches kunnen je helpen bij verschillende problemen en dus ook in verschillende onderdelen van je leven.