Kent u deze mooie biologische groothandel al?

Sinds 2 jaar run ik samen met mijn partner een kruidenwinkel in het midden van het land. Eerst ging dat vanuit ons kleine winkeltje naast ons woning, Maar al snel ging het niet meer omdat we te weinig ruimte hadden voor als ons kruiden en natuurproducten. We zijn dan ook al redelijk snel naar een groter pand verhuisd, om onze klanten van al hun kruiden en natuurlijke producten te kunnen voorzien. We hadden voor diverse artikelen dan ook voor bijna elke tak een andere biologische groothandel. Wat wij graag wilden was een biologische groothandel voor ons hele assortiment. Van natuurlijk bronwater de biologische kruiden, superfoods en alle aanverwante producten. Vaak zijn er groothandels die een aantal van de door ons aangeboden artikelen heeft , maar niet het gehele assortiment. De meeste mensen die bij ons inkopen doen, kopen dan ook uit meerdere lijnen producten en sinds kort hebben we een nieuwe klantensoort namelijk de hamam en beautysalons, die na de ellendige coronaperiode eindelijk weer open mogen. Deze kleine salons zoeken bij ons met name naar zeezout en beautyproducten. Eerder hadden wij hier andere groothandels voor, wij wilden graag ook deze artikelen kunnen inkopen bij een biologische groothandel. Vaak liepen we tegen wat obstakels aan zoals communicatie en de levertijden. Hier wilden wij ook korte lijnen in gaan bewerkstelligen, dus zijn we zoals iedereen dat doet gaan rondsnuffelen op het grote wereldwijde internet en kwamen we al snel bij de vehgroshop.nl terecht. En tot ons grote blijdschap heeft deze biologische groothandel eigenlijk alles wat wij nodig hebben om ons klanten aan te kunnen bieden.

We zochten naar een biologische groothandel die ons het volgende kon leveren

Uiteraard hadden wij een aantal belangrijke eisen zoals het daadwerkelijk biologisch zijn, en de korte levertijden. Dus zijn we via het contactformulier op de website van vehgroshop.nl vragen gaan stellen over ons wensen. En al snel kwam er een reactie!Wat zij ons aanboden was een prachtig aanbod waar wij gewoonweg op zaten te wachten. Deze biologische groothandel had alle punten in zich die wij van tevoren hadden genoteerd. En nadat we eerst een klein aantal artikelen hebben besteld, zijn we snel overgegaan tot het bestellen van ons gehele assortiment.

Wij zijn erg tevreden

Als u ook een betrouwbare biologische groothandel zoekt ga dan eens kijken op vehgroshop.nl en laat je verrassen door het enorme assortiment en de snelle respons. Vanwege de vriendelijke hulp van de medewerkers en de snelle leveringen, en de mooie biologische producten raad ik u aan om de website te bezoeken en hopelijk kunt u zich ook toevoegen aan de lijst met tevreden klanten, kortom:

  • De website is erg toegankelijk en makkelijk producten te vinden
  • Een mooie en snelle levering ook in grote hoeveelheden
  • De prijzen zijn heel netjes en zeker niet duur

Neem maar eens een kijkje op de website. U zult zien dat u hier een breed scala aan producten kunt vinden waardoor u zeker kunt zijn dat u precies datgene kunt  vinden dat u nodig heeft. Wij gaan hier dan ook zeker vaker bestellingen plaatsen want dit is veruit de beste aanbieder.