Laat je haardos weer shinen dankzij een haartransplantatie

Kaalheid is iets waar veel mannen vroeg op laat mee te maken krijgen. Als het op late leeftijd gebeurt, dan zal je daar waarschijnlijk niet heel erg mee zitten. Je hebt je haar immers toch vooral nodig als je jong bent en nog flink aan het daten bent. Maar zodra je een gezin hebt en de kinderen al op het punt staan om het ouderlijk nest te verlaten, dan zal de hoeveelheid haar op je schedel niet meer een grote prioriteit hebben. Maar helaas is haarverlies niet iets dat alleen gebeurt wanneer je bijvoorbeeld de grens van 50 jaar passeert. Als je wat minder geluk hebt, dan kun je geboren zijn met genen die zich niet zo hard inzetten voor je haar. Deze genen menen dat je kaal of kalend ook wel door het leven kunt. Het probleem is uiteraard dat de genen volkomen gelijk hebben. Je hebt het haar op je hoofd niet strikt noodzakelijk nodig om te overleven. Vooral in een land als Nederland waar het niet vaak heel koud wordt, is haar niet per se noodzakelijk voor de warmte. Daar komt bij dat je altijd een muts op je hoofd kunt zetten. Het is wat dat betreft dus alleen een esthetisch probleem. Maar een kaal hoofd is daardoor niet minder vervelend. Er zijn genoeg mensen die liever een vinger missen dan hun volle haardos. Als je op je 20ste al haar begint te verliezen waardoor je bijvoorbeeld dunner haar krijgt of een terugtrekkende haarlijn, dan is dat enorm vervelend. Je wilt er dan immers nog wel gewoon goed uit zien. Een kale kruin of kale slapen doen een man er al snel ouder uitzien. Het haar helemaal afscheren is ook niet altijd een optie, want niet iedereen heeft een hoofd als Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Gelukkig hoef je niet bij de pakken neer te gaan zitten, want haarverlies is zeker te bestrijden. We hebben het dan niet over speciale shampoos of zalfjes, maar gewoon een concrete haartransplantatie. Je kunt namelijk bij Esteworld terecht voor een haartransplantatie in Turkije. De reden dat je hiervoor helemaal naar Turkije moet afreizen is omdat je daar simpelweg de beste kliniek van Europa vindt. Maar voor een eerste consult kun je gewoon in Nederland blijven, dus je gaat pas naar Turkije als je ook echt vertrekt voor een haartransplantatie. Kijk dan ook gerust eens op de site voor meer informatie over de mogelijkheden met een haartransplantatie in Nederland. 

Breng een bezoek aan de VIP kliniek in Turkije voor een haartransplantatie

Als je een haartransplantatie moet ondergaan, dan kun je een ware VIP behandeling verwachten als je naar Esteworld gaat. Het ondergaan van een haartransplantatie is dan ook een soort minivakantie. Daar komt bij dat je natuurlijk altijd nog een echte vakantie aan de tijd in de kliniek kunt vast plakken. Je zit immers al in Turkije, dus als je in de lente, zomer of herfst gaat, dan kun je prima een zonnige vakantie boeken. 

De voordelen van Esteworld

Mocht je kiezen voor een haartransplantatie in Turkije, dan kun je terecht op de website van esteworld-haartransplantatie.nl. Hier lees je ook meteen meer over de voordelen waar je van profiteert bij Esteworld zoals: 

  • Gratis consult
  • Nazorg in Nederland
  • Nederlandse begeleiding in de kliniek