Helemaal tot rust gekomen bij Yoga Point Utrecht

Voor mij is yoga een manier om in balans te komen met mezelf en tot rust te komen. Van jongs af aan ben ik een perfectionist. Ik plan mijn leven tot in de kleinste details. Ook na mijn studie (waar ik ging werken in hoge functies) zette ik dit perfectionisme voort. Maar, ik merkte constant dat er iets ontbrak. Het intellectuele wereldje bracht niet de voldoening die ik ervan verwachtte. Intussen ging het leven verder, waardoor ik een ander plan moest trekken. Ik was een tijdje radeloos, maar toen vond ik mijn oplossing: yoga.

yoga-167062_640

Yoga bleek voor mij de redding te zijn. Ik leerde tijdens de yoga lessen namelijk te ontspannen en te genieten van de kleine dingen in het leven. Maar, bovenal leer ik van mezelf te houden.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik bezoek iedere week een yoga oefening bij Yoga Point Utrecht. Voor mij is yoga trouwens meer dan alleen het volgen van lessen. Yoga is voor mij leefwijze. Aangezien yoga me zoveel heeft gebracht, probeer ik me ook zoveel aan de yoga leefwijze te houden. Na een tijdje kom je helemaal in een fase die ik benoem als “harmonie met de natuur”.

 

6012383260_500a4bd302_z