Het krijgen van gele tanden

vink-dental-logo-300x73 (1)Het krijgen van gele tanden

 

Het hebben van gele tanden wordt door veel mensen als zeer vervelend ervaren. Het valt soms ook erg op wanneer men geen witte, maar gele tanden heeft. Het gebit is toch wel een belangrijk onderdeel van het gezicht, dat snel opvalt. Het goed verzorgen van de tanden kan er voor zorgen dat er geen gele tanden ontstaan. Wanneer men de tanden goed verzorgd, hoeven zij zich ook niet te schamen voor het gebit. tandarts tanden bleken

 

Het gebit heeft het vaak zwaar te verduren. Er bevinden zich veel stoffen in voedsel die niet erg goed voor de tanden zijn. Ook producten zoals koffie en sigaretten kunnen de tanden erg aantasten. Koffie, sigaretten en vele andere lekkere producten kunnen er voor zorgen dat er gele tanden ontstaan.

Tanden bleken

Wanneer de tanden geel zijn, is het mogelijk om de tanden te laten bleken. Dit kan op twee manieren gedaan worden. Je kunt ze zelf bleken, of je kunt ze laten bleken. Het laten bleken van de tanden bij een specialist kan erg duur zijn. Je hebt daarbij echter wel de zekerheid dat de tanden echt witter worden. Wanneer je het gebit zelf gaat bleken ben je een stuk voordeliger uit. Er zijn verschillende tanden bleek setjes verkrijgbaar in de winkels, en ook op het internet.