In nieuw gebit bij een tandarts in Nijmegen

gebit

In dit artikel ga ik een praktijk met jullie delen waar ikzelf klant was, mijn ouders zijn dat overigens nog steeds. Maar omdat ik dus niet meer in Nijmegen woon, ben ik dus ook een klant meer bij deze tandartspraktijk. Het heeft voor mij dan ook geen zin om steeds voor een controleafspraal naar deze stad te komen. Al moet ik wel zeggen dat ik hier nog geregeld ben te vinden. Echter is dit alleen om vrienden en familie te bezoeken.

Nieuw gebitZo vertelde mijn vader mij laatst dat hij een nieuw gebit nodig had. Van zijn oude had hij namelijk al een tijdje last, hierdoor kon hij niet meer goed eten. Hij was dan ook geregeld naar de Gebittenmaker geweest, zo heet deze tandartspraktijk. Na verloop van tijd zagen zij ook in dit een nieuwe de beste optie was.

Goede dienstverlening en hoge service

Zoals ik al zei zijn mijn ouders hier nog steeds tevreden klanten. Zo gaf mijn vader zelf in eerste instantie aan een nieuw gebit te willen hebben. De tandarts gaf hier dan ook gehoor aan. Hij vertelde namelijk zelf dat de oude niet goed meer was voor hem.

gebittenmaker

Naast controleafspraken kun je bij gebitsprothese-nijmegen.nl ook nog terecht voor een scala van andere diensten omtrent tandheelkunde. Deze staan dan ook allemaal duidelijk weergeven op hun website. Natuurlijk kun je ook altijd telefonisch contact opnemen om zo te kijken wat ze voor jou kunnen betekenen. Volgens mijn ouders staat deze praktijk dan ook erg hoog aangeschreven. En ondanks dat ik hier tegenwoordig zelf een klant meer ben was deze dienstverlening en service in mijn tijd in ieder geval hoog!

gebit