Een goede behandeltafel is een must voor elke fysiotherapeut

Fysiotherapeut

Voor een fysiotherapeut is een goede behandeltafel essentieel. Duurzaamheid, comfort en gebruiksvriendelijkheid zijn daarbij belangrijke eigenschappen. Je wilt immers nog jaren gebruik kunnen maken van de behandeltafel. Het is een investering die nog een hele tijd mee moet gaan. 

Vaste elektrische behandeltafel

Heb je een eigen praktijk dan is een vaste elektrische behandeltafel een goede keuze. Doordat de behandelbank in hoogte verstelbaar is, zorgt dit voor een ergonomische houding voor de therapeut. Bij de meeste tafels kunnen ook delen weggeklapt worden waardoor je dichter bij de patiënt kunt komen waardoor je deze nog beter kunt behandelen. Er zijn veel verschillende vaste elektrische behandeltafels. Welke voor jou het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw wensen en budget.

Behandeltafel

Als je op verschillende locaties werkt

Heb je geen eigen praktijk of werk je op verschillende locaties? Dan is een draagbare behandelbank iets voor jou. Je kunt deze banken eenvoudig inklappen en meenemen. Je kunt kiezen uit een houten of een aluminium frame. Juist bij deze behandelbanken is de kwaliteit belangrijk. Door het steeds weer in- en uitklappen en vervoeren hebben deze tafels veel te lijden. Hierbij kun je denken aan de kwaliteit van de scharnieren en de opvangnokken van de poten. Stabiliteit is belangrijk en ook de bekleding moet netjes blijven.

Fysiotherapie

Online bestellen

Weet jij aan welke eisen jouw behandeltafel moet voldoen? Bij fysiowebwinkel.nl vind je alles voor de fysiotherapeut, waaronder ook behandelbanken. Je kunt hier jouw tafel uitzoeken en online bestellen. Ideaal want zo kun je je er rustig in verdiepen op een moment dat het jou uit komt. Maak je keuze, betaal veilig met een van de vele betaalmogelijkheden en je behandelbank wordt bij je bezorgd. Ideaal. De webshop fysiowebwinkel.nl is van Bodybow en zij hebben ook een showroom in Nieuwegein. In deze showroom kun je van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur terecht.