Geef lichamelijke klachten geen kans

fysiozandt

Bij veel gevallen als je merkt dat je pijnklachten krijgt is er al een hele tijd overheen gegaan. Door een verkeerde houding, een verkeerde manier van tillen of andere oorzaken zijn deze klachten vaak gekomen. Fysio Veenendaal gaat op zoek naar de bron van de klachten om deze aan te pakken.

Fysio Veenendaal

Door deze manier van werken zorgen zij ervoor dat je snel verbetering merkt en de lichamelijke klachten of de pijn afneemt. Goed luisteren naar de cliënt, en een goed behandelplan opstellen zijn de twee componenten die samenkomen tijdens de behandeling.

Voorkom verkeerd belasten van de gewrichten

Door je lichaam op een verkeerde manier te belasten, of te overbelasten is de kans aanwezig dat je lichamelijke klachten of pijnklachten krijgt. Door een intensief plan om je gewrichten op de goede manier te belasten probeert Fysio Veenendaal je af te helpen van je lichamelijke klachten.

Wanneer je op de verkeerde manier je spieren zou blijven belasten is de kans aanwezig dat je beperkter wordt in het bewegen. In het ergste geval kan je sommige bewegingen of acties niet meer maken, of bij veel bewegingen ervaar je pijn. Door een goede houding van je lichaam kun je dit voorkomen.

Fysio

Persoonlijk behandelplan

Goed advies of een goede behandeling is essentieel tegen de klachten. Maar ook voor een betere houding tijdens je werk, of misschien wel belasting van de gewrichten tijdens het sporten ben je welkom bij Fysio Veenendaal. Professionele begeleiding of raad voorkomt dat de klachten erger worden.

Alvorens we aan de gang gaan met een plan van aanpak kijken we eerst de mogelijkheden die er zijn om de bron van de problemen aan te pakken. In sommige gevallen is een eenvoudige aanpassing van het gebruik al voldoende om op termijn van de klachten af te komen. In andere ergere gevallen is een intensief behandelplan noodzakelijk.