Acupunctuur Rotterdam

Bent u opzoek naar een professionele acupuncturist in regio Rotterdam? Dan bent u bij acupunctuur Rotterdam op het juiste adres.

Acupunctuur en oosterse geneeswijzen zijn de specialiteiten van Acupunctuur Rijnmond sinds 1989. Onder het kopje indicatie is de praktijk gespecialiseerd in diverse ervaringsgebieden. De behandelingen vinden altijd plaats in rustige omgevingen, door de rustige omgeving is er ruime aandacht voor uw situatie en specifieke klachten. Er wordt vanuit de Oosterse geneeskunde naar uw klacht gekeken. Ook helpen de specialisten u bij wat u zelf kan doen om weer in balans te komen. In de energiehuishouding van het menselijk lichaam kunnen zich kwalen voortkomen. Dit wil natuurlijk niemand. De Acupuncturisten van Acupunctuur Rotterdam helpen u daarom ook graag met het krijgen van inzicht om deze kwalen te voorkomen doormiddel van oosterse geneeskunde.

 Oosterse geneeskunde bij Acupunctuur Rotterdam 

Naast de Acupunctuurbehandeling worden er indien mogelijk ook andere oosterse behandelmethoden toegepast waaronder guasha, cupping, moxa en tuina. Acupunctuur ondersteunt en stimuleert het lichaam met het zelfhelend vermogen. Door het zelfhelend vermogen te stimuleren is het mogelijk om de weerstand te vergroten, pijn te verminderen en diep in te werken op lichamelijk als geestelijke functionering. 

Doormiddel van deze site wil Acupunctuur u graag informeren over de praktijk en de behandelingen in het algemeen. 

U kan natuurlijk altijd vragen blijven houden. In dat geval kunt u altijd persoonlijk contact opnemen of een mail sturen.  Ook kunt u hier klikken voor meer informatie.