Afvallen met een virtuele maagband

Er zijn veel personen die last hebben van overgewicht. Ze hebben al vele diëten geprobeerd, maar niets heeft geholpen. Ze zijn op een bepaald moment ten einde raad. Zeker als ze een overgewicht hebben waardoor ze veel lichamelijke klachten krijgen. Overgewicht veroorzaakt vaak ziektes, zoals hart- en vaatziektes, gewrichtsklachten, reuma, diabetes type 2, bepaalde vormen van kanker en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Daarom is het belangrijk om er toch wat aan te gaan doen. Je zou een maagband kunnen laten plaatsen, maar ziet op tegen de operatie en eventuele complicaties. Ook het traject dat moet worden doorlopen voor het plaatsen van een maagband zal de persoon afschrikken. Het zijn niet alleen de voorgesprekken die de nodige stress opleveren, maar ook het na traject bij het ziekenhuis. Je krijgt na de operatie te maken met diëtisten, psychologen en bewegingsdeskundigen. Het slagingspercentage bij het plaatsen van een maagband is maar 50%. Daarom is er voor deze personen, die hier huiverig van worden, een betere oplossing. Voor deze personen die geen uitweg meer weten, is er een andere eenvoudigere mogelijkheid. Hiervoor is de virtuele maagband de oplossing.

De virtuele maagband

Bij het plaatsen van een virtuele maagband heb je geen operatie nodig. Het succes bedraagt 80% en het is 100% veilig. Er zijn geen littekens en een herstelperiode is er niet. Eventuele wachttijden zijn nihil en je hoeft geen ingewikkelde gesprekken vooraf te voeren. Doordat er niet wordt geopereerd, is het niet kostbaar. De virtuele maagband is geschikt voor zowel mannen als vrouwen met een BMI boven de 30.

Het plaatsen van de virtuele maagband

Het plaatsen van de virtuele maagband geschied onder hypnose. Het programma bestaat uit 5 sessies. Je wordt hierbij om de 2 tot 3 weken onder hypnose gebracht. Om van de veranderingen een blijvend succes te maken, krijg je na de bezoeken ook tips en opdrachten. Na de 4e sessie krijg je na je bezoek een audio hypnose mee. Deze moet je thuis beluisteren. Dat moet je minimaal 1 keer per dag doen en dat gedurende een maand. Je gaat mentaal veranderen. Het afvallen gaat door deze virtuele maagband veel gemakkelijker dan bij ieder ander dieet.