De oplossing tegen overtollig zweet

zweetikveel

Zweet je erg veel en wil je hier graag vanaf? Dan zijn de producten van Syneo de oplossing voor jouw overtollig zweet probleem. Dit bedrijf biedt namelijk nu al meer dan 50 jaar producten aan voor de oplossing tegen overtollig zweet.

In 1995 begon de samenwerking met een apotheek 

In 1995 had een apotheek in Nederland en middel ontwikkeld dat super effectief was tegen zweet. Dit middel was echter erg onvriendelijk voor de huid en zorgt voor veel huidirritaties. Na een onderzoek dat 2 jaar durende was het product dat deze apotheek had uitgebracht ontwikkeld en verbeterd. Het product was nu net zo effectief tegen zweet en zorgde niet meer voor huidirritaties. Dit product was tevens de voorloper van de Syneo 5 producten die het bedrijf momenteel aanbiedt. De 5 staat voor een 5 dagen lang effectieve werking tegen zweet. 

transpireren

Deskundig advies voor het gebruik van de spray 

Voor het slapen dient men deze spray op de gewenste plek op te spuiten. De spray zal dan een werking hebben van 5 dagen. Wanneer men de spray wilt gebruiken voor het overtollig zweten onder de oksel raden zij aan om eerst deskundig advies op te vragen voor het gebruik van de spray. Je kunt bij Zweetikveel gemakkelijk telefonisch contact opnemen om zo in contact te komen met een van de experts van het bedrijf door de werking van de spray. Neem voor meer informatie over het gebruik van de spray eens een kijkje op de website.