Dermavisie voor permanente make up Nijmegen

Veel mensen vinden een beetje make up tegenwoordig mooi op het gezicht. Zo wilt de ene persoon donkere of vollere wenkbrauwen. Of misschien wilt u zelf wel dat uw ogen een andere uitstraling moeten geven door een eyeliner lijntje aan te brengen. Maar dit moet dan elke dag opnieuw aangebracht worden. Wilt u niet meer elke dag bezig zijn met het aanbrengen van make up? Dan biedt Dermavisie de oplossing; permanente make up Nijmegen.

Zo zetten zij permanente eyeliners boven en onder, maar ook permanente wenkbrauwen. Zij kunnen ervoor zorgen dat uw wenkbrauwen helemaal aan uw wensen voldoen! Dit doen zij door middel van de 3D Hairstroke techniek. Hierbij worden hele fijne haartjes in de huid nagebootst om wenkbrauwen op te vullen of in zijn geheel aan te brengen. Voor de eyeliner passen ze een zachte eyeliner toe om uw ogen te laten spreken.

Zelf heb ik onlangs permanente make up Nijmegen aan laten brengen aan mijn wenkbrauwen omdat ik een zeer lichte haarkleur heb en daardoor zijn mijn wenkbrauwen ook erg licht van kleur zijn. Normaal teken ik ze elke dag maar daar had ik geen zin meer in en heb besloten voor permanente make up Nijmegen. De behandeling is mij goed uitgelegd en het resultaat is prachtig! Het ziet er natuurlijk uit en het is precies zoals ik het graag wilde hebben.

Waarom kiest u voor Dermavisie?

  • Ze hebben gekwalificeerde behandelaars
  • Ze hebben professionele apparatuur
  • Ze zijn erkend
  • Ze hebben een groot behandelingsaanbod