Gezondheidsklachten? Laat je hypnotiseren

Als jij last hebt van een bepaalde gezondheidsklacht, zowel lichamelijk als psychisch, dan zijn er allerlei medicijnen die je hiervan af kunnen helpen. Deze medicijnen bevatten echter wel chemische middelen en kunnen nare bijwerkingen veroorzaken. Er zijn vandaag de dag veel alternatieve geneeswijzen beschikbaar waarmee je zonder pillen van je klachten afgeholpen kunt worden. Je kunt jezelf bijvoorbeeld laten hypnotiseren door een therapeut die is afgestudeerd bij het Hypnose Instituut Nederland.

Wat is hypnose?

Hypnose is te gebruiken om een groot aantal klachten te verhelpen of te verlichten. Je kunt hypnotherapie laten uitvoeren wanneer je lijdt aan lichamelijke en psychische gezondheidsklachten, maar ook om je sportprestaties te verbeteren of om je te helpen te stoppen met roken. Je wordt door een therapeut in een lichte trance gebracht waarin geprobeerd wordt bepaalde barrières te doorbreken die het genezingsproces tegenhouden of die jou persoonlijk in de weg staan. En dit kan soms na drie sessies al resultaten opleveren.

Geen medicatie meer

Het grote voordeel van hypnose is dat je je lichaam geen schade aandoet. Veel medicatie brengt vrije radicalen je lichaam in waardoor het verzwakt. Met hypnose zal je geen last hebben van bijverschijnselen, kun je je lichaam gezond houden en kun je soms snel worden genezen. Daarnaast is het ook nog eens rustgevend, omdat je je geest even compleet leeg kunt maken. Wacht dus niet en plan nu een hypnosesessie in. Je hebt namelijk helemaal niets te verliezen.