Kalibratie is erg belangrijk voor meetinstrumenten!

kalibratie

kalibratie

Mijn vader heeft al jarenlang een eigen praktijk. Hij is een huisarts en dit beroep oefent hij al jarenlang met veel plezier uit. Helaas waren er enkele klachten binnengekomen van een aantal klanten. De oorzaak van deze klachten waren de meetinstrumenten van mijn vaders praktijk. De meetinstrumenten waren niet goed afgesteld waardoor de resultaten van de meetinstrumenten niet correct waren. Nadat mijn vader er achter kwam dat de meetinstrumenten niet goed afgesteld waren is hij een kijkje gaan nemen op het internet. Met de intentie een bedrijf te vinden dat gespecialiseerd is op het gebied van kalibratie .

Onder de zoekterm kalibratie kwam mijn vader terecht op de website van Calibratie service kirat. Dit bedrijf is een specialist op het gebied van afwijkende meetinstrumenten herstellen. De prijzen die dit bedrijf hanteert zijn zeer voordelig vandaar dat mijn vader de keuze maakte om dit bedrijf in te huren!

Kirat

Goede keuze

Achteraf gezien kan ik u vertellen dat mijn vader een goede keuze heeft gemaakt. Binnen enkele uren had het ingehuurde bedrijf alle meetinstrumenten gecontroleerd en verbeterd. In een een mum van tijd waren alle meetinstrumenten die last hadden van afwijkende maten gerepareerd. Het bedrijf Calibratie service kirat heeft een uitstekende service en kwaliteit geleverd, dat voor een zeer voordelige prijs.

Wordt er bij u op werk veel gewerkt met instrumenten? Laat uw meetinstrumenten dan nakijken bij het bovenstaande kwaliteit. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw producten en dergelijke goed worden afgemeten. Wanneer een meetinstrument afwijkend is dan kan dit problemen veroorzaken. Calibratie service kirat voorkomt deze problemen voor u!Service