Telefoon van de zaak doorschakelen

vast nummer op mobiel

Iedereen herkent het wel eens, de vaste telefoon van de zaak wil je niet onbemand laten als je even weg moet. Toch zijn er niet heel veel mogelijk om een vast nummer op mobiel te krijgen, bij Vcare is dit gelukkig wel mogelijk. Op deze manier ben je altijd flexibel met het nummer van je bedrijf of organisatie, en ben je niet afhankelijk om op een locatie te blijven voor het vaste nummer te beantwoorden. Voordeel is ook dat je geen ingewikkelde abonnementen hebt, de dekking hoef je geen zorgen over te hebben want deze is uitstekend door de samenwerking met grote aanbieders. Het netwerk wordt gebruikt van de telefooncentrale, het bereik is daarom perfect en je bent gewoon bereikbaar zoals met de vaste telefoon. 

Het biedt alleen maar voordelen

Met een vast nummer op mobiel heb je alleen maar meer kansen, je hebt namelijk overal een internetverbinding die werkt waardoor je altijd bereikbaar bent met je vaste nummer. Via internet ben je namelijk verbonden met je telefoon, waar je ook bent je kunt overal in binnen en buitenland gebruik maken van je vaste telefoonnummer. Ook wanneer je meerdere vestigingen als bedrijf hebt zijn er voldoende mogelijkheden, je kunt namelijk meerdere nummer laten beheren door deze dienst zodat je in geen enkel filiaal niet te bereiken bent. Het scheiden van privé en zakelijke gesprekken is eenvoudig en zonder moeilijke constructies.

Minder tijd kwijt aan de huisarts

Heb je ook niet altijd tijd om naar de huisarts te gaan en vind je het ouderwets om verplicht te worden om langs te komen? Tegenwoordig zijn er gelukkig ook andere mogelijkheden, online is er gelukkig vandaag de dag heel veel mogelijk. Heb je er wel eens aan gedacht om als huisarts om als online huisarts dienst te doen, patiënten zullen eerder contact opnemen en het scheelt beiden erg veel tijd. Vcare is dé specialist op het gebied van applicaties die dit mogelijk kunnen maken, met behulp van deze applicatie is het voor een huisarts eenvoudiger om online zijn diensten aan te kunnen bieden. Er zijn verschillende mogelijkheden om de applicaties in te zetten als huisarts, zorg er bijvoorbeeld voor dat een patiënt altijd iemand aan de lijn krijgt zonder lang te hoeven wachten.

vast nummer op mobiel

Betrouwbare applicaties

Natuurlijk wil je als online huisarts wel dat de applicatie altijd werkt, aan de andere kant wil je ook alle informatie over je patiënt bij de hand hebben om deze zo goed mogelijk te kunnen helpen. Maar er moet ook rekening gehouden worden met de privacy, zodat de gegevens van de patiënten nooit naar buiten mogen lekken. Bij Vcare weten ze hoe belangrijk dit is en wordt er de grootste aandacht aan besteedt, zodat je met een gerust hart als online huisarts je patiënten kunt helpen. Door het gebruik van verschillende koppelingen kom je snel in contact met andere medewerkers, om indien nodig informatie in te winnen. Deze mogelijkheden zijn niet alleen goed als huisarts, maar ook de patiënten profiteren ervan omdat zij ook snel de benodigde informatie krijgen.