Bruin worden tijdens het douchen met Bodyfit

Bruin worden onder de douche

In de webwinkel van Bodyfit vind je een groot aantal producten, die gerelateerd zijn aan wellness. Denk bijvoorbeeld aan onderhoudsproducten voor het water in je spa of zwembad, handige accessoires voor in je spa of sauna, enzovoorts. Kijk hierbij ook eens naar de Sunshower van deze webwinkel. De Sunshower is een uniek product, die het mogelijk maakt om een bruine tint te krijgen tijdens het douchen. Het apparaat kan aan de wanden van je douchecabine bevestigd worden en werkt middels infraroodstraling. In dit artikel vertellen we je meer over de werking van dit unieke product en de voordelen die het je kan bieden. Heb jij al eens van een Sunshower gehoord?

Bodyfit

Bodyfit biedt verschillende Sunshower-producten aan

De Sunshower wordt in verschillende soorten aangeboden door Bodyfit. Vergelijk de verschillende modellen en combinaties vooraf, om te beoordelen welke apparaat het beste bij je situatie past. De Sunshower werkt op basis van infraroodstraling, wat een positieve invloed heeft op je algehele gezondheid. Wist je dat ook klachten aan je spieren, bijvoorbeeld na een intensieve training, verholpen kunnen worden met deze Sunshower? De bloedsomloop wordt gestimuleerd, waardoor afvalstoffen in je spieren makkelijker kunnen worden afgevoerd. Niet voor niets genieten veel sporters na een training van een bezoek aan de sauna.

Sunshower

Positieve energie en een bruin kleurtje

Door voor het gebruik van de Sunshower te kiezen, profiteer je niet alleen van een verbeterde bloedsomloop in je lichaam. Ook draagt dit apparaat bij aan de ontwikkeling van een bruin kleurtje op je huid. Evenals dat de Sunshower de ontwikkeling van vitamine D in je lichaam stimuleert. Op deze manier zal je weerstand verbeterd worden! Vergelijk het met een dagje zonnen in de tuin. Doordat het apparaat aan de muur kan worden bevestigd, neemt deze nauwelijks extra ruimte in beslag. Iets wat bij een sauna bijvoorbeeld wel het geval is.